Asia, Hong Kong, Upcoming

Hong Kong & Bali – Here I come!

Huomenna kauan odotettu talviloma koittaa! Odotan innolla pitkää lentoa, jolloin voin vain olla ja istua paikoillaan tunnista toiseen. Minusta se on ihanaa, koska yleensä ennen lomaa on aina niin kova härdelli, että omaa rauhaa ei ole. Viimeiset pari viikkoa on ollut todella hektistä työn, opiskelujen, urheilun ja vapaa-ajan kanssa. Nyt voin jo ottaa lasin (tai kaksi) punaviiniä ja alkaa pakkaamaan…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Tourist.

Lennämme mieheni kanssa ensin Hong Kong:iin, jossa ehdimme olla 19h. Vähän jännittää, miten lennon jälkeen jaksaa tutustua uuteen suurkaupunkiin, mutta tutuksi käyneen sanontani mukaan ”pakko on paras motivaatio”! Hotelli on varattuna lentokentän vierestä, jotta saamme helposti matkatavarat pois käsistämme ja aamulla pääsemme nopeasti jatkolennolle kohti Denpasaria, Balia.

Hong Kong:ssa vierailemme vähintään maailman suurimmalla pronssisella buddhalla (Giant Buddha / Po Lin Monastery), joka on Hong Kong:n kansainvälisen lentokentän kanssa samalla Lantaun saarella. Pyrimme kyllä matkustamaan myös Hong Kong:n keskustaaan, jotta näkisimme edes pikaisesti kaupungin. Mennään fiiliksen mukaan. Harmittelen sitä jo etukäteen, että emme todennäköisesti ehdi näin kiireisellä aikataululla Hong Kong:n Disneylandiin 🙂 Olen sen verran lapsellinen, että haluaisin vierailla kaikissa maailman Disneylandeissa. Tokyo ja Pariisi on jo korkattu!

Lauantaina matka jatkuu kohti Balia… Tämä on toinen kerta minulle saarella. Katsotaan näyttääkö se samat vai eri kasvot. Toivotaan kuitenkin, että aurinko paistaa, koska viimeiset viikot iPhonen sää-aplikaatio on näyttänyt pelkkää sadetta ja ukkosta :/. Olen yrittänyt seurata Instagramista, miltä muiden kuvissa siellä näyttää. Ainakin välillä aurinko näyttää pilkistävän! No se nähdään sitten. Kirjoittelen lisää, kunhan olemme matkan päällä!