Asia, Hong Kong, Hotels, Yleinen

Hotelli: Regal Airport Hotel / Hong Kong

Regal Airport Hotel Hong Kongissa oli positiivinen yllätys ja mainitsemisen arvoinen siltä varalta, että pysähdyt stopoverille kaupunkiin. Tiesin, että hotelli on lentoaseman vieressä, mutta en ollut ymmärtänyt, että se on jopa yhteydessä Hong Kongin kansainvälisen lentoaseman (HKG) ykkös terminaaliin (T1) katetulla käytävällä.

Meillä oli lentojen välissä aikaa 19h. Saavuimme iltapäivällä kaupunkiin ja jatkolentomme oli aamulla. Hotellin läheisyyden takia saimme matkatavaramme nopeasti pois käsistämme ja pääsimme heti junalla kaupungille tuhlaamatta aikaa turhiin mutkiin. Airport Express juna lähtee lentoasemalta, joten hotellilta sinne oli matkaa noin 500m. Meno-paluu maksaa 100HKD eli noin 11,75€. Matka kestää reilun 20min. Kowloon terminaaliin.

Hotelli on perus hotelli ja halvimman huoneen hinta on noin 150€/yö. Pääasia oli kuitenkin se, että se oli loistava sijainniltaan ja helppoudeltaan. Voin suositella hotellia, jos sinun tarvitsee päästä nopeasti ja helposti lennolle, ja haluat nähdä kaupunkia siinä välissä!


 

Ps. Päädyimme majoittumaan samaan hotelliin paluumatkalla. En voi suositella hotellin ravintolaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Happy Chinese New Year – It’s the year of the Monkey