Asia, Hotels, Indonesia, Yleinen

Hotelli: eqUILIBRIA SEMINYAK / Bali

Ah, mikä hotelli.

On hyvä nähdä välillä, millä tavalla luksus hotellien henkiökunta on ajatellut asioita ja millä tavalla he huomioivat asiakkaan koko hotellikokemuksen. Viimeinen yömme Balilla ja valitettavasti ainoa yömme hotelli eqUILIBRIA SEMINYAK:ssa oli täydellinen. Jopa aurinko paistoi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asuimme Signature-huvilassa, joka oli kaksikerroksinen yksityisellä uima-altaalla. Uima-altaan vesi laskeutui vesiputoukseksi, joka näkyi makuuhuoneen avattavien ovien takaa. Alakerrassa oli makuuhuone, WC ja suihku. Yläkerrassa keittiö ja olohuone. Hotelli tarjosi yllätyksenä puolen tunnin hieronnan meille kummallekin tervetuliaiseksi hotellin Spa:ssa. Tällaista tervetuliaista emme ole muualla kokeneet, joten se teki vaikutuksen. On hyvä nähdä, että asiat voidaan tehdä eri tavalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huivilasta pääsi nopeasti ovea avaamalla hotellin pääaltaalle. Sesonki ei ollut kuumimmillaan, joten saimme olla yleisissä tiloissa aika rauhassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illalla hotelli esitti pääaltaalla elokuvaa. Kävimme katsomassa hieman Ironmania ja juomassa drinkit 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamupala kuului huoneen hintaan ja se tuotiin aamulla huvilaamme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aika hotellissa meni liian nopeasti, mutta olen todella iloinen, että saimme viettää viimeisen päivän Balilla nauttien auringosta, uima-altaasta ja kauniista hotellista. En ihmettele yhtään sitä, että hotelli on voittanut useita palkintoja, kuten muun muassa  TripAdvisorin ”Paras pieni hotelli – 2014”, ”Paras luksus hotelli – 2014” ja ”Romanttisin hotelli – 2013 & 2014” sekä Luxury Travel Guiden ”Villa Resort of the Year – 2015”. Voin suositella hotellia lämpimästi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA