Croatia / Kroatia, Europe, Yleinen

Cavtat / Kroatia

Ensimmäinen päivä Kroatiassa alkaa olla lopuillaan ja olemme päässeet jo hyvin lomafiilikseen mieheni kanssa. Hotellimme sijaitsee hieman sivussa Dubrovnikista, Cavtatin pikku kaupungissa. Dubrovnikin lentokenttä on vain muutaman kilometrin päässä ja tänne pääsee taksilla noin 5-10 minuutissa. Taksin hinta oli noin 13€.

Aamusalin, aamupalan ja parin tunnin auringonoton jälkeen lähdimme kävelemään rantaa pitkin katsastelemaan paikkoja. Ei tarvinnut mennä kauas, jotta vastaan tuli upeita rantoja ja upeita luonnonmaisemia. Kroatiaa ei turhaan kehuta ja meidän matkamme on vasta alussa!

P7080267.JPG

P7080281.JPG

Cavtat on historiallinen ja luonnonkaunis rantakaupunki eteläisessä Kroatiassa. Olimme todella iloisia huomatessamme, että luontoa ei oltu pilattu roskilla. Vesi on kirkasta, kauniin sinistä ja silminnähden puhdasta. Oppaiden mukaan Cavtatissa on rikas kulttuurielämä, mutta me lähinnä kiersimme kävellen rantoja.

P7080294.JPG

P7080309.JPG

Rannoilta voi vuokrata kohtuuhintaan kajakkeja, SUP-lautoja, polkuveneitä yms. Emme vielä käyneet vesillä, mutta tarkoituksena on vuokrata kajakit. Yksi mielenkiintoinen ja viihtyisä paikka oli reggae tyylinen easy living rantabaari.

(Heikon internet yhteyden vuoksi tämä kirjoitus saa tältä erää riittää. Menemme huomenna Dubrovnikiin ja kirjoitan siitä, jos vain tekniset ongelmat eivät estä suunnitelmiani :))

_

Lisäys 10.8.2016. Suomessa paremmalla internet yhteydellä jaan vielä muutamia kuvia Cavtatista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA