America, Cape Cod, Massachusetts, Outlet, Quechee, Road Trip, Vermont, Woodstock, Yleinen

Road Trip Woodstock, VT – Hyannis, MA / USA

Aamu alkoi sarastaa hieman sumuisena ja kosteana Woodstockissa Vermontissa. Meillä oli pitkä päivä edessämme, sillä olimme huomanneet edellisenä päivänä kuinka hidasta matkanteko oli. Maisemareitit veivät aikaa, joten päätimme ajaa osan matkastamme alas Cape Codiin moottoriteitä pitkin. Lähdin aamulla aikaisin aamukävelylle uinuvaan Woodstockiin, jonka keskusta oli vain muutaman sadan metrin päästä hotelliltamme The Shire Woodstockilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Woodstock Vermont ei ole ”se” kuuluisa Woodstock, joka sijaitsee New Yorkin osavaltiossa. Woodstock Vermont on jotain täysin erilaista. Se on yksi kauneimmista pienistä kylistä Vermontin osavaltiossa ja se on juuri semmoinen pieni kaupunki/kylä, mitä elokuvien ja sarjojen perusteella Yhdysvalloissa on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P9270170.JPG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täytyy myöntää, että tässä kaupungissa viimeistään rakastuin Vermontiin. Sinne on pakko päästä uudelleen! Mieleni perukoilla hahmottuu jo uusi Uuden-Englannin Road Trip, jonka voisimme aloittaa Bostonista… No, siihen on vielä aikaa ;).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matkamme jatkui Woodstockista läheiseen  Quecheen kylään, jossa on Quechee State Park luonnonpuisto. Luonnonpuistossa on Vermontin syvin kanjoni. Pysähdyimme ensin kylällä, jonka jälkeen ajoimme kanjonille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Quecheen jälkeen oli aika polkaista kunnolla kaasua pohjaan. Maisemareittien jälkeen ajoimme moottoriteitä pitkin kohti Cape Cod niemimaata. Halusin pysähtyä ostoksille Wrentham Village Premium Outletsiin, joka sijaitsi Massachusettsissa jo aika lähellä määränpäätämme. Matkalla kuitenkin sattui ja tapahtui, joten meille tuli noin tunnin stoppi kesken matkan, kun automme kaipasi hellää huolenpitoa. Outleteille saavuttuamme olin jo aika poikki. Olin hieman kuumeessa, joten joka paikkaa kolotti. Kaupat oli nopeasti kierretty, mutta yksi mainitsemisen arvoinen paikka löytyi: Kate Spade New York.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saavuimme juuri ennen kaunista vaaleanpunaista auringonlaskua Hyannisiin, joka oli päivämme määränpää. Valitsimme Hyannisin määränpääksemme, koska sieltä lähtee lautat Nantucketin saarelle, jolle suuntasimme seuraavana aamuna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA