Baby Boy, Travel, Yleinen
Jätä kommentti

Blogin uusi alku

On kulunut melkein kaksi vuotta siitä, kun viimeksi kirjoitin. Mietin pitkään, mitä teen blogin kanssa. Sain nyt venähtäneen tauon jälkeen uuden innon kirjoittaa. Blogin sisältö tulee vain olemaan erilainen. Kirjoitan edelleen matkailusta, mutta eri näkökulmasta. Minulle ja miehelleni syntyi poika vajaa 3kk sitten. Tämä vaikuttaa ratkaisevasti blogini sisältöön. Kirjoitan lapsen kanssa matkustamisesta ja lastentarvikkeista sekä elosta lapsen kanssa. Minulla on matkailualan koulutus, mutta työni olen tehnyt lastentarvikkeiden parissa jo vuodesta 2004. Lastentarvikkeista tiedän ”kaiken”, mutta uutena äitinä – ensikertalaisena – en tiedä lastenhoidosta ”mitään”.

Toivottavasti viihdytte mukana!

Auri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s